Onze productenSCHRAPROLLEN EN POLIJST-ROLLEN

Carborundum schraprollen zijn er in verschillende maatvoeringen. De meest voorkomende schraprol is de Ø100mm met een lengte van 3 meter. Deze schraprollen worden veelvuldig gebruikt in verschillende branches. Hierbij moet u denken aan aardappelverwerkings-fabrieken, wortelverwerking-fabrieken en uiteraard ook de Groente en Fruit verwerkingsfabrieken.

Daarnaast zijn ook de grotere (lees: Ø150mm) een veel voorkomend product. Hierbij variëren de lengtes van 2,5 meter tot 3 meter. De schraprollen en polijstrollen van Ø80 komen veel terug in de wortel- en groente-verwerkingsfabrieken.

Naast de traditionele schraprollen en polijstrollen kunnen wij ook de bekende profileer-rollen voor u bekleden. Wij bekleden alle diameters en lengtes, maar ook profileer-rollen welke vervaardigd zijn uit een kunststof materiaal. U ziet het; alle soorten schraprollen kunnen wij voor u bekleden.

Overigens heeft iedere schraprol zijn eigen type aandrijfmechanisme. Het kan zijn dat uw schraprol aan weerzijden een as heeft. Anderzijds worden de schraprollen inwendig geborgd en zijn deze dus hol van binnen.

Ieder type rol moet daarom worden voorzien van een tijdelijke aanpassing om ze te kunnen bekleden. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid assortiment hulpstukken, zodat we nagenoeg alle soorten schraprollen en polijst-rollen kunnen bekleden. Onze werkplaats is daarom zeker niet standaard. De machines die wij gebruiken voor het bekleden van de schraprollen en schraptrommels zijn door ons zelf ontwikkeld.

Wilt u graag een combinatie van diverse korrelmaten op een schraprol? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen in onze werkplaats alle mogelijk denkbare korrelcombinaties realiseren! Weet u niet welke korrelmaat voor uw toepassing het beste geschikt is? Neem contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder!

CarborundumONZE DIENSTEN

DE CARBORUNDUM SPECIALIST is gespecialiseerd in het bekleden van schraprollen, polijst-rollen, profileer-rollen, schraptrommels, schrapschijven en schrapplaten met carborundum. Middels onze gespecialiseerde technieken kunnen wij elke gewenste korrelgrootte op uw producten aanbrengen, zodat elk type product met de juiste korrel wordt geschrapt.

Wij gaan verder dan alleen het aanbrengen van 1 korrelgrootte. Wanneer u graag wil starten met een grove korrel en eindigen met een fijne korrel; dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen meerdere korrelgroottes achter elkaar op uw producten aanbrengen voor een optimaal schrap- en polijstresultaat!

Naast het bekleden van schrapproducten brengen wij ook carborundum aan op producten welke gebruikt worden voor anti-slip toepassingen. Bijvoorbeeld uw solex-aandrijfrol, een remmentestbank of uw caravan-mover.

  • Vezet
  • Westland
  • Yellow chips
  • Aviko Potato
DE CARBORUNDUM SPECIALIST

Gespecialiseerd in het bekleden van schraprollen, polijst-rollen, schraptrommels en schrapschijven met carborundum.

Bekijk producten