Van A tot Z ontzorgen!OVER ONS

DE CARBORUNDUM SPECIALIST is al jaar en dag een bekend begrip in de aardappelverwerkings-branche, als ook bij de gerenommeerde machinefabrieken, zowel in binnen- als buitenland.

De wortels van het bedrijf vestigden zich jaren geleden in de aardappel-industrie, waar een behoefte ontstond voor het schrappen van allerhande soorten aardappelen en groenten. Door de jaren heen heeft de techniek zich verder ontwikkeld en is er een optimale bekleding van de schraprollen en schraptrommels tot stand gekomen.

Dit familie-recept is onlangs doorgegeven aan de volgende generatie. Robin Hink – een van de zonen van voormalig eigenaar Jos Hink – heeft het stokje overgenomen en runt nu met veel enthousiasme, passie én liefde de huidige firma. Robin is al jarenlang actief in de carborundum-wereld. Met zijn opgebouwde kennis was de overname een logische stap in zijn carrière.

Diverse schraprollen
carborundum - grof en fijn
De Carborundum SpecialistDE CARBORUNDUM SPECIALIST
Verschillende korrelgrootte - Carborundum

Iedere maat mogelijkKORRELMAAT

Door de jarenlange ervaring van DE CARBORUNDUM SPECIALIST kunnen wij elk gewenste korrelmaat op uw producten aanbrengen en verzekeren het van een carborundumlaag van topkwaliteit.

Wilt u graag een combinatie van diverse korrelmaten op een schraprol? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen in onze werkplaats alle mogelijk denkbare korrelcombinaties realiseren! Weet u niet welke korrelmaat voor uw toepassing het beste geschikt is? Neem contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

Goede communicatie &SNELLE LEVERTIJDEN

Snelle levertijden en goede service zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de maatschappij. DE CARBORUNDUM SPECIALIST heeft hiervoor de ideale verhoudingen weten te vinden. Middels de zeer korte communicatie-lijnen (u spreekt immers direct met een specialist) kunnen we de verwerkingstijden kort houden. Zo wordt u bijvoorbeeld tijdig geïnformeerd over de opleverdatum, zodat u ook tijdig uw transport hierop kan inplannen. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn de producten te bezorgen of af te halen, kunt u gebruik maken van onze transportdiensten. Wenst u hierover meer informatie? Bel dan gerust, wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op
DE CARBORUNDUM SPECIALIST
DE CARBORUNDUM SPECIALIST

Gespecialiseerd in het bekleden van schraprollen, polijst-rollen, schraptrommels en schrapschijven met carborundum.

Bekijk producten