Onze productenOVERIGE PRODUCTEN

Naast schraprollen, schraptrommels en andere schraponderdelen, kunnen wij ook op bijna alle andere onderdelen carborundum aanbrengen. De functie van de carborundum is hierbij niet de perfecte schrap-eigenschap, maar juist de anti-slip eigenschap.

Carborundum wordt daarom ook veel gebruikt om oppervlakken ruw te maken, zodat deze een anti-slip-werking krijgen.

Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan transportrollen welke glad zijn geworden. Door middel van het aanbrengen van carborundum wordt de transportrol stroef en zorgt hij voor een goede grip met de transportband.

Ook in de aandrijf-wereld wordt carborundum gebruikt. Hierbij zijn de aandrijfrollen van uw solex welke versleten is een goed voorbeeld. Of de zware rollen van uw remmentestbank die niet meer goed functioneren. Hierdoor kunt u het (rem-)vermogen van uw (sport-)auto niet meer juist meten. De oplossing is hier eenvoudig; laat de rollen bekleden met carborundum voor optimale grip met uw band.

Ondanks de caravan-mover toch nog uw caravan handmatig op de juiste positie duwen, omdat de mover weer eens geen grip heeft als deze nat geworden is? Ook de aandrijfrollen van uw caravan-mover zijn producten die wij graag voor u voorzien van carborundum.

Steeds vaker zien wij ook etiketteer-rollen voorbij komen. Nieuwe rollen zijn vaak een kostbare besteding. Een nieuwe anti-slip-laag is zo gemaakt en scheelt u veel geld!

Kortom, u kunt het zo gek niet bedenken of wij bekleden het!

CarborundumONZE DIENSTEN

DE CARBORUNDUM SPECIALIST is gespecialiseerd in het bekleden van schraprollen, polijst-rollen, profileer-rollen, schraptrommels, schrapschijven en schrapplaten met carborundum. Middels onze gespecialiseerde technieken kunnen wij elke gewenste korrelgrootte op uw producten aanbrengen, zodat elk type product met de juiste korrel wordt geschrapt.

Wij gaan verder dan alleen het aanbrengen van 1 korrelgrootte. Wanneer u graag wil starten met een grove korrel en eindigen met een fijne korrel; dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen meerdere korrelgroottes achter elkaar op uw producten aanbrengen voor een optimaal schrap- en polijstresultaat!

Naast het bekleden van schrapproducten brengen wij ook carborundum aan op producten welke gebruikt worden voor anti-slip toepassingen. Bijvoorbeeld uw solex-aandrijfrol, een remmentestbank of uw caravan-mover.

  • Vezet
  • Westland
  • Yellow chips
  • Aviko Potato
DE CARBORUNDUM SPECIALIST

Gespecialiseerd in het bekleden van schraprollen, polijst-rollen, schraptrommels en schrapschijven met carborundum.

Bekijk producten