Onze productenSCHRAPTROMMELS EN SCHRAPSCHIJVEN

Carborundum schraptrommels worden veel gebruikt bij chips-fabrieken, Salade- en “kant-en-klaar-maaltijd” fabrieken, Friet-speciaalzaken en onder andere Groenteboeren. De schraptrommels nemen niet veel ruimte in en met name in continue-processen kun je daarom evengoed supersnel en seriematig schrappen. Daarnaast zijn schraptrommels eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, wat de levensduur van de machine en carborundum aanzienlijk vergroot.

Heeft u echter een schraptrommel welke dringend toe is aan vervanging van het carborundum? Neem dan snel contact met ons op. Of u een kleine trommel van Ø40cm heeft of een schraptrommel van Ø150cm, in onze werkplaats kunnen wij alle diameters voorzien van carborundum. Ook hier heeft u keuze uit een ruim carborundum-assortiment van zeer fijne korrel, tot hele grove korrel. Voor elk type product de juiste korrelmaat!

Naast de schraptrommels bekleden wij uiteraard ook de bijbehorende schrapschijven (bodemplaten). Ook hier kunnen wij een sterke en duurzame
carborundum-bekleding op aanbrengen.

Heeft u een (continue-) systeem waarbij uw schraptrommel uit verschillende schrapplaten en/of schrapbodem bestaat? Ook deze kunnen wij natuurlijk voor u bekleden. Ook losse schrapsegmenten behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Schroom niet en laat ook uw producten voorzien van carborundum!

CarborundumONZE DIENSTEN

DE CARBORUNDUM SPECIALIST is gespecialiseerd in het bekleden van schraprollen, polijst-rollen, profileer-rollen, schraptrommels, schrapschijven en schrapplaten met carborundum. Middels onze gespecialiseerde technieken kunnen wij elke gewenste korrelgrootte op uw producten aanbrengen, zodat elk type product met de juiste korrel wordt geschrapt.

Wij gaan verder dan alleen het aanbrengen van 1 korrelgrootte. Wanneer u graag wil starten met een grove korrel en eindigen met een fijne korrel; dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen meerdere korrelgroottes achter elkaar op uw producten aanbrengen voor een optimaal schrap- en polijstresultaat!

Naast het bekleden van schrapproducten brengen wij ook carborundum aan op producten welke gebruikt worden voor anti-slip toepassingen. Bijvoorbeeld uw solex-aandrijfrol, een remmentestbank of uw caravan-mover.

  • Vezet
  • Westland
  • Yellow chips
  • Aviko Potato
DE CARBORUNDUM SPECIALIST

Gespecialiseerd in het bekleden van schraprollen, polijst-rollen, schraptrommels en schrapschijven met carborundum.

Bekijk producten