Onze productenROLLENREMMENTESTBANK – REVISIE

Gritrollen van uw remmentestbank reviseren

Rollen met carborundum (in de volksmond ook wel gritrollen genoemd), worden ook veel gebruikt in de automotive branche. Deze gritrollen worden toegepast in (rollen-) remmentestbanken voor het testen van het vermogen of de remsystemen van de auto.

Door veel gebruik zullen de gritrollen slijten en kunnen er open plekken ontstaan. Het gevolg hiervan is het moeizaam krijgen van grip op de banden… en doorslippende banden is het laatste wat u wil.

Nieuwe dure gritrollen kopen? Niet nodig!

De Carborundum Specialist is gespecialiseerd in het reviseren van de gritrollen van uw remmentestbank. Wij nemen uw gritrollen volledig onder handen en zullen deze “als nieuw” aan u opleveren.

Geen maatvoering is voor ons te gek. Of u gritrollen heeft met een diameter van Ø100 of van Ø1000; wij kunnen op onze machines alle typen reviseren.

Wij stralen de gehele rol schoon en zorgen hiermee voor een strakke, vlakke en optimale ondergrond voor de aan te brengen lagen carborundum. Uiteindelijk zal de gritrol worden voorzien van een geharde toplaag, welke zorgdraagt voor een slijtvaste en ijzersterke verbinding van de carborundum.

De gritrollen van uw remmentestbank zullen weer als nieuw zijn.

WEEKEND-SERVICE
Het bekleden van gritrollen is een tijdrovende klus. Daarbij komen nog eens de uithardingstijden die een vervelende factor zijn op de levertijd van de gritrollen. Wij weten ook als geen ander dat u uw gritrollen geen moment kunt wegdenken uit uw rollenremmentestbank.

De Carborundum Specialist heeft daarvoor een unieke service in het leven geroepen: DE WEEKEND-SERVICE

Met onze weekend-service bent u slechts een geringe periode in uw werkweek de gritrollen kwijt. Wij gaan namelijk voor u in het weekend werken. Hiermee voorkomt u het onnodig stilstaan van uw rollenremmentestbank in uw kostbare week. De APK’s zullen immers moeten worden uitgevoerd.

Vraag naar de voorwaarden van deze service bij onze specialisten, zij helpen u graag verder.

Gritrollen van de remmentestbank
Gritrollen van de remmentestbank
Gritrollen van de remmentestbank
DE CARBORUNDUM SPECIALIST

Gespecialiseerd in het bekleden van schraprollen, polijst-rollen, schraptrommels en schrapschijven met carborundum.

Bekijk producten